“Ik heb me ingeschreven voor het groepsprogramma. Daar had ik in eerste instantie mijn twijfels over. Nu heb ik daar helemaal geen problemen meer mee, want het resultaat telt!
Ik heb deze training met een heel positief resultaat afgerond: zelfbeheersing!

Waar ik in het verleden mijn controle kon verliezen en een woedeaanval kreeg als iets niet ging zoals ik wilde, kan ik nu rustig blijven. Vorige week ging er een glas vruchtensap om. Voor de training had ik het hele pak op de grond gegooid van frustratie. Nu blijf ik rustig, ruim ik gelijk de zooi op en pak vervolgens een nieuw glas met sap.

Mijn gezin ziet ook echt de verandering en heeft meer vertrouwen in mij. Ik ben hier zelf heel erg blij mee en trots op en het is thuis een stuk gezelliger. Ik merk dat mijn ‘nieuwe’ gedrag juist door de intensieve begeleiding, de 3 trainingsdagen, telefonische coaching, online forum en stel je vraag sessies, steeds meer vanuit automatisme gaat en daar ben ik blij mee.

Door mijn goede ervaringen wil ik dit programma ten zeerste aanbevelen. Camiel is de ideale gastheer en zeer kundig in zijn vak!!”

Dirk, zelfstandig ondernemer, echtgenoot en vader van puberdochters.