Ik had zo mijn bedenkingen voordat ik aan het programma zelfbeheersing van Driftkikker begon. Lang geleden heb ik het ook al heb gevolgd en er was een heleboel vervaagd (door traumatische gebeurtenissen). Toch wilde ik er heel graag weer aan deelnemen! Deze keer was het ook totaal anders. De eerste keer dat ik aan het programma deelnam deed ik het niet écht voor mijzelf- nu wel. Ik heb er deze keer dan ook heel veel van opgestoken.

Ik weet nu rustig te blijven, heb meer overzicht in het beoordelen van situaties, en de communicatie met mijn vrouw gaat beter! Sterker nog, het gaat uitstekend! Ik bemerk dat ik “makkelijker” ben in de omgang met stress en onenigheden, en als ik kritiek of feedback krijg er eerst over nadenk voordat ik reageer. Heel erg leerzaam en ik heb het als fijn ervaren om dit in een groep te volgen vanwege de feedback. Ik raad dit programma dan ook zeker aan anderen aan.

Camiel, je doet het erg leuk en goed!”