Wilbur

“Zo’n vier keer per jaar barstte bij mij echt de bom op mijn werk. Dan waren de frustraties zover opgestapeld dat ze er bulderend uitkwamen. Wat ik op dat moment inhoudelijk te zeggen had, daar was geen aandacht voor. Mijn collega’s zagen op dat moment alleen maar een schreeuwend iemand. Dat wilde ik niet langer meer. Ik voelde me er zelf niet prettig bij, het werd op mijn werk niet als constructief gezien en ook in mijn privéleven zag ik dat ik wel wat winst zou kunnen behalen.

Na het bekijken van de website en een telefoongesprek met Camiel had ik een goed gevoel over de training. Ik had besloten dat ik er iets aan wilde gaan doen en naar mijn idee was ik bij training Driftkikker op het juiste adres. Toch vroeg ik mij voor de start van mijn training wel af of het wel echt iets voor mij zou zijn. En of ik het zowel in werk als privé zou kunnen toepassen.

Ik kan hier nu volmondig “ja” op zeggen.

Op mijn werk groei ik nu door naar een meer strategische functie en komen de geleerde vaardigheden heel goed van pas. Van collega’s krijg ik hele positieve reacties. Ik kan nu veel rustiger en duidelijker benoemen wat er misgaat in de communicatie op het werk en daar wordt ook naar geluisterd. Ook thuis heb ik er veel baat bij. Ik raad deze training absoluut aan. Het is voor mij duidelijk geworden wat de triggers zijn voor mijn boosheid, hoe het precies komt dat dit nou net de triggers bij mij zijn en uiteraard heb ik concrete vaardigheden aangeleerd hoe ik met deze situaties om kan gaan en rustig kan blijven.”

Wilbur de Kruijf, leidinggevende, echtgenoot en vader van 2 kinderen.